Сандвич панели

Сандвич панели

Сандвич панели, интериор пълнител стена (Р, PR, минерална вата) с две поцинковани или алуминиеви листове трапецовидни в стойността на композитните материали, произведени за топлоизолационен материал.

savpanel сандвич панели в покрива, стените и вътрешната камера в студени помещения или сгради, използвани като материал за покритие. много високи температури, използвани в области, където водата осигурява звукоизолация и предотвратяване на кондензация на влага. Също предпочитани архитектура с капацитет на преден план. Сандвич панел товароподемност, плътността на сърцевината панел материал зависи от дебелината и формата на металната повърхност. цени за сандвич панели е икономично решение при оценка на анализ съответствие полза.

Сава панел, който отговаря на изискванията на всеки архитектурен проект, на желаното количество и размер произвежда боядисан алуминий или галванизирана стомана.

В допълнение към сандвич панели, с много широка гама от продукти, които предлагаме аксесоари и инструменти за лесна настройка и инсталиране. Ние също така предоставя пълна техническа поддръжка с комплексни възможности на професионалните услуги.

Какво сандвич панели?

Сандвич панели, две пълнежи боядисани или поцинковани алуминиев трапецовидни листове (Р, PR, минерална вата) се произвеждат за съставната сърцевина материал с топлоизолация.

дебелина метал (BGS, алуминий), и основни материали, и се определя от размера на зареждане да бъдат използвани. климатични условия на района да бъдат използвани за определяне на дебелината на материала на ядрото са взети под внимание. Сандвич панели; Вода и не изискват звукоизолация мазилка, боя, шпакловка, боя и др. Той създава икономически и естетически фасади на сгради.

Промишлени сгради, военни структури, социални структури, селскостопански сгради, спортни съоръжения, строителни обекти, силози, супермаркети, търговски центрове, метални конструкции, като например студени складове за съхранение и правителствени сгради и са снабдени с най-добрите цени в сглобяеми стоманобетонни конструкции и използва.

Reklamlar